Tobakksfrie urteoppvarmede pinner setter markedet i brann

Urteoppvarmede pinner

 

I følge nyere forskning fra TobaccoIntelligence, urteoppvarmede pinner blir stadig mer populært over hele verden som en erstatning for konvensjonell røyking og et levedyktig alternativ til oppvarmede tobakksprodukter.

Urteoppvarmede pinner

Disse pinnene gir en lignende opplevelse som oppvarmet tobakk, men i motsetning til motpartene inneholder de ingen tobakk. I stedet er de laget med et annet stoff, ofte te, som inneholder smakstilsetninger og noen ganger nikotin.

Den nylig utgitte Tobacco Intelligence Herbal Heated Sticks Tracker kaster lys over dette raskt voksende markedet, som fortsatt ikke er godt forstått.

Den avslører at fruktsmaker er de mest populære i de fleste land, men styrken til nikotin varierer veldig. For eksempel selges bare null-nikotinprodukter i land som Japan.

Hvorfor velge urteoppvarmede pinner?

Direktør for markedsanalyse i Tamarind Intelligence, utgiver av TobaccoIntelligence, Eva Antal, forklarer at urtepinner vanligvis er billigere enn sammenlignbare tobakksprodukter og kan brukes med noen oppvarmede tobakksapparater.

Derfor, fra forbrukerens perspektiv, tilbyr de et kostnadseffektivt alternativ, og for produsenter gir de en lovlig måte å tilby smaker i land der oppvarmede tobakkssmaker er forbudt.

For øyeblikket har Japan og Polen det mest omfattende utvalget av urteoppvarmede pinner, med Japan som tilbyr et større utvalg av merker. Interessant nok er disse produktene billigere i Japan, mens Tyskland har de dyreste alternativene.

Antal forventer at flere land vil se lanseringen av disse produktene, men regulatorer vil neppe ignorere dem for alltid.

Herbal Heated Sticks Tracker dekker ni store markeder, inkludert Tsjekkia, Tyskland, Ungarn, Japan, Malaysia, Filippinene, Polen, Russland og Storbritannia

donna dong
Forfatter: donna dong

Har du likt denne artikkelen?

0 0

Legg igjen en kommentar

0 Kommentar
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer