E-sigarettindustrien blomstrer med innovative vape-design

Vape design

Innovasjon er en grunnleggende drivkraft i enhver bransje, og vapingsektoren er intet unntak – den vape design er en forbannelse. Ettersom forbrukernes etterspørsel har økt etter forbedrede opplevelser innen vaping, har selskaper vært nådeløse i jakten på å lage produkter med forskjellige vape-design som gir lang levetid uten å bryte lovmessige grenser. En slik grense er tobakksproduktdirektivet (TPD) begrense på e-væske kapasitet. Men geniale hoder har funnet en løsning.

vape design

2 ml E-væskebegrensning

 

Under regi av tobakksproduktdirektivet eksisterer det en strenghet for e-sigaretttanker. Uansett om de er fast inventar eller knyttet til disponibel enheter, er disse tankene juridisk forpliktet til å inneholde ikke mer enn 2 ml e-væske. For en vaper betyr dette omtrent til en vapingopplevelse som varer mellom 500 og 600 drag.

Direktivet hadde som mål å standardisere og regulere dampopplevelsen, og sikre konsistente forbruksnivåer. Imidlertid har denne begrensningen også begrenset utviklingen av e-sigarettteknologi til en viss grad, til nå.

 

Beyond the 600 Puffs – Innovation Vape Design på sitt beste

 

Merker som IVG har kommet ut av innovasjonsdigelen, og har innledet en ny epoke innen vaping. Deres 2,400 puff-produkt er ikke bare en dristig påstand. Det har tatt markedsplassen med storm og, spesielt, sikret sin status i lovlighet. IVGs tilbud, som er flittig registrert hos Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), har til og med fått godkjennelse fra Trading Standards.

 

Men hvordan oppnådde de denne bragden? Briljansen ligger i designet. IVGs enhet rommer ikke én enkelt tank; den rommer fire, hver med en kapasitet på 2 ml. Derfor, i teknisk og juridisk forstand, forblir de i samsvar med TPDs krav, men i praktisk forstand tilbyr de en enormt forbedret brukeropplevelse.

 

Denne designmetodikken har ikke vært eksklusiv for IVG. Happy Vibes Twist har tatt i bruk en lignende tilnærming med sitt 3,500 puff-produkt. Selv globale giganter som BAT har gått inn i kampen med Vuse Go, og sikret 800 drag med fullstendig MHRA-registrering og TPD-overholdelse.

Forhandlernes dilemma

 

Mens denne nye retningen inn vaping design har vært en velsignelse for forbrukerne, har det også utløst en bølge av forvirring for forhandlere. Den kommersielle vinranken, bestående av leverandører og handelsorganer, hadde lenge boret i forestillingen om at 600 drag var det øvre sjiktet. Ethvert produkttilbud utover det ble sett på med skepsis og ofte unngått for å utelukke potensielle juridiske forviklinger.

 

Men som med ethvert paradigmeskifte, er kunnskap universalmiddelet til slike forvirringer. Forhandlere, i dagens raskt transformerende marked, oppfordres til å være proaktive. Det er avgjørende å sikre at alle vaping-produkter på hyllene deres er registrert hos MHRA. For de banebrytende produktene som lover en opplevelse utover 600 drag, er det dessuten pålagt forhandleren å kreve bevis for at e-væskekapasiteten i individuelle tanker ikke overskrider den hellige grensen på 2 ml.

Ser frem

 

I vapingens verden må både produsenter og selgere følge reglene. Med sterke regler på plass vil bransjen vokse mye. Nye vape-design viser hvor kreativ og bestemt bransjen er for å tilby gode produkter til brukerne.

Dette viser hvor oppfinnsomme mennesker kan være. I stedet for å bare tilpasse oss utfordringer, finner vi nye og bedre måter å gjøre ting på. Vaping er ikke bare et annet alternativ til røyking lenger; det er et tegn på hvordan moderne design kan endre ting. Hver gang du vaper, opplever du denne endringen og fremgangen.

 

Irely william
Forfatter: Irely william

Har du likt denne artikkelen?

2 0

Legg igjen en kommentar

0 Kommentar
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer