Zyn vil gi ut nikotinposer med tobakkssmak

zyn nikotinpose
Zyn snur hodet ved å lansere en tobakksnikotinpose uten noen egentlig tobakk | FOTO Av Bullfrag

Forebygging av helserisiko ved inntak av tobakk er mulig med inntak av nikotin hvis det perfekte produktet – Tobacco Gold brukes, hevder Swedish Match.

Zyn har utviklet en ny smak for nikotinbrukere som foretrekker å ha en snert av tobakk i blandingen. Tobacco Gold er det nye produktet i byen, tilgjengelig i både 6mg med en sterk buzz og 3mg for medium buzz elskere. Svensk kamp utviklet dette spesielle produktet for forbrukere som foretrekker tobakkssmak fremfor andre tilgjengelige smaker, og ikke velger nikotinposer.

Zyn nikotinposer er ganske mye som teposer. Forbrukere kan plassere dem under leppen for ønsket varighet, normalt fra 15 til 30 minutter. Selvfølgelig betyr lengre varighet lengre doser nikotin. Selv om de er forbudt i New Zealand og noen få andre land, har nikotinposer fordeler som ligner på snus, som ingen lukt og ingen tobakk. På toppen av det trenger ikke forbrukerne engang å spytte, noe som kreves ved bruk av snus.

Ifølge Swedish Match er Tobacco Gold The Go-To-produktet for alle de forbrukerne som ønsker å konsumere nikotin og holde seg friske ved å unngå helserisikoen forbundet med tobakksforbruk. Darren Griffin, landssjefen for Zyn, hevder gladelig at Zyn er det ledende og eneste merket kjent for å levere nikotinposer med tobakkssmak, som også er den mest etterspurte og sympatiske smaken blant zyn nikotinposene som bruker fellesskapet.

i 2021 en studie avslørte 24-26 NP-forbindelser som kan vurderes for oral tobakk. Studien inkluderte også sammenligninger mellom daglig beregnet gifteksponering fra NP, NPs giftstoffprofil og produkter som inneholder nikotin og tobakk i relevans for risikoen involvert.

Faktisk er snus involvert med mer helserisiko enn NP-er.

En serie detaljerte sammenligninger konkluderte med at sigaretter har den høyeste helserisikoen, etterfulgt av svensk snus. De kompilerte data brukt for sammenligningene viste også at lavere nivåer av 10 HPHC eksisterte i NP-er sammen med et upåviselig nivåspenn på 13 når snus ble sammenlignet med NP-er. Forskere ble til slutt enige om at NRT-er og NP-er har de giftige profilene med de laveste nivåene pluss estimatene for eksponering for relative giftstoffer når ulike produkter og kategorier ble grundig undersøkt.

Min Vape-anmeldelse
Forfatter: Min Vape-anmeldelse

Har du likt denne artikkelen?

0 0

Legg igjen en kommentar

0 Kommentar
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer