Vape Ban 2023: Forskrifter om import, salg og bruk av e-sigaretter over hele verden

vapeforbud 2022

Uansett om du er en e-cig-bedriftseier eller bare en vaping-entusiast, er det viktig å være oppmerksom på vape-forbud som for tiden er vedtatt av landet ditt. Det er spesielt tilfelle når du trenger å gjøre transnasjonale forretninger, eller planlegger å gjøre det ta noen smakfulle vapes for en tur til utlandet. I så fall må du lære om de siste vape-forbudene 2022 i andre land også.

Vaping-relaterte forskrifter fra hele verden er i stadig endring: vape-postforbud, vape-forbud med smak, lovlig vaping-alder og så videre; ingen ønsker å gå mot dem av uvitenhet.

I denne sammenhengen har vi satt sammen en liste for å holde deg informert om alle de siste forskriftene angående import og eksport og salg av vapingprodukter. Denne guiden har dekket 2022 vape-forbud i Asia, Afrika, Midtøsten, EU og Storbritannia, og vil bli oppdatert med jevne mellomrom. Sjekk de ut!

vapeforbud 2022

Land som tillater import og salg av Vaping-produkter

Land som forbyr Vape-salg, men bruk er tillatt

Land som forbyr Vape-import eller -salg

Land som begrenser Vape-salg (kun foreskrevne er tillatt)

Vaping-produkter i disse landene kan kun foreskrives av lisensierte apotek eller registrerte leger.

 

Listen ovenfor sorterer gjennom de siste vape-forbudene i 2022 i mange land og regioner; du kan også lære mer om disse forskriftene ved å klikke på vedlagte lenke. For flere vape-forbud fra andre land over hele verden, følg med!

Min Vape-anmeldelse
Forfatter: Min Vape-anmeldelse

Har du likt denne artikkelen?

2 0

Legg igjen en kommentar

0 Kommentar
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer