Britiske forhandlere vil at regjeringen skal tilby flere Vaping-produkter utdanning

Vaping-produkter

Uavhengige forhandlere i Storbritannia oppfordrer til mer utdanning av vapingprodukter for å bidra til å bekjempe den ulovlige handelen.

Enten man snuser eller røyker, vil sluttresultatet alltid være den samme avhengigheten. Det er derfor effektiv rusopplæring er viktig å Young mennesker. Utdanning for å være presis kan spille en motvektsrolle i å pleie en kultur for sikkerhet, moderasjon og informert beslutningstaking.

Faktisk erkjente toppforhandlere under et nylig rundebordsmøte deltatt av JTI-representanter at utdanning på vaping er ikke bare nødvendig for forbrukerne, men også for dem. Nishi Patel, en forhandler av Londis Bexley, påpekte at forhandlere ofte blir stilt spørsmål rundt antall pust en vape inneholder. Nevisions Bobby Singh på den annen side bemerket at forbrukere også ber om ekstra drag.

Forespørslene ovenfor er unektelig farlige for helsen til forbrukeren, og hvis en forhandler ikke er klar over dette, kan de ende opp med å selge de høyere sugene og dermed bidra til den forringende helsen til vapers. Dette betyr derfor at forhandlere må læres om vape-enhetene og varene de selger, slik at de forsiktig kan konfrontere forbrukere med virkeligheten av deres forespørsler. Dette er fordi selv om noen forbrukere vet det farlige med disse stoffene, er noen genuint uvitende om effektene de har på helsen deres, og derfor vil det å ha denne informasjonen formidlet av forhandlere bidra til å redde slike ofre for vaping.

Du vil bli sjokkert over å høre at forbrukere ikke bare er interessert i dampene med høyere drag. Noen spesifikt hyppige butikker å be om ulovlige vapes. Tviler på oss? Vel, under forhandlerens rundebordsdiskusjon sa forhandlere at forbrukere ber dem om vapes som ikke er i samsvar med de britiske standardene på en ukentlig om ikke daglig basis.

Forhandlerne bemerket videre at forespørslene fra forbrukerne ofte blir imøtekommet, og dette er på grunn av feilinformasjon ledsaget av mengden ulovlige vapes på markedet. Sasi Patel påpeker spesifikt at merket er tungt overfylt med ulovlige stoffer. Dette betyr derfor at selv om forhandlerne kanskje jobber for å utdanne forbrukerne, må noe gjøres med dampene i markedet.

Kanskje regjeringen burde være årvåken i deres reise med å forby de ulovlige dampene. Som påvirker dette er det faktum at det ville være vanskelig fiende forhandlere å utdanne forbrukerne, men det de har er de ulovlige vapene. Husk at forhandlernes primære rolle er å også selge produkter og tjene penger til gjengjeld, og de fleste har ikke noe imot kostnadene som fortjenesten gjøres til eller om det påvirker andre mennesker.

Ulike mennesker kan ha forskjellige meninger om hvorvidt forhandlere virkelig må læres om varene de selger. Dette er fordi de fleste forhandlere bare blir betalt for å gjøre salgsjobben. Men tenk på det på denne måten, lover blir vedtatt globalt mot vaping. Lover som setter både forhandler og forbruker i fare. Derfor er vårt råd til de uskyldige forhandlerne at de sikrer at de er kunnskapsrike om hva de selger for å redde seg selv fra å være på feil side av loven.

Daniel Lusalu
Forfatter: Daniel Lusalu

Har du likt denne artikkelen?

0 0

Legg igjen en kommentar

0 Kommentar
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer